Privacy Verklaring

Privacy wetgeving

The Travelling Stars respecteert de privacy van haar klanten en van gebruikers van haar website en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig met de persoonsgegevens van bezoekers en klanten wordt omgegaan. The Travelling Stars voldoet aan de eisen die de privacywetgeving stelt. In deze privacy-verklaring is te lezen hoe The Travelling Stars dat doet.

Contactgegevens van The Travelling Stars

The Travelling Stars is te bereiken via het contactformulier of via het emailadres: info@travellingstars.nl.

Welke gegevens voor welke doeleinden

The Travelling Stars vraagt niet meer gegevens van bezoekers van de website of van klanten dan nodig. E-mail adres, adres en telefoongegevens worden alleen gebruikt om over een overeenkomst te communiceren.
Op de website van The Travelling Stars worden algemene anonieme bezoeker gegevens bijgehouden, bijvoorbeeld welke de meest bezochte pagina’s zijn. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten.

De verwerking van persoonsgegevens door The Travelling Stars gebeurt op de hierboven omschreven manier en is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, om te voldoen aan een wettelijke verplichting, voor de behartiging van gerechtvaardigde belangen, of is gebaseerd op uw toestemming. Gegeven toestemming kan altijd worden ingetrokken.

Delen van gegevens met derden

The Travelling Stars deelt geen persoonsgegevens met derden tenzij The Travelling Stars daartoe wettelijk verplicht is.

Op de site van The Travelling Stars treft u een aantal links aan naar andere websites. The Travelling Stars kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang met uw persoonsgegevens door die partijen. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, op de site die u bezoekt.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de computer van de bezoeker worden geplaatst, daarin wordt informatie opgeslagen, waaronder in bepaalde gevallen persoonsgegevens. Wij maken gebruik van cookies ten behoeve van de anonieme metingen en voor een goede werking van de website.

Passend beveiligd en niet langer bewaard dan nodig

The Travelling Stars heeft passende beveiligingsmaatregelen genomen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Persoonsgegevens van bezoekers van de website en van klanten (indien van toepassing) worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en de toegang daartoe is afgeschermd, alleen daartoe geautoriseerde personen hebben toegang.

The Travelling Stars bewaart persoonsgegevens van klanten en bezoekers niet langer dan noodzakelijk. Dat wil zeggen zolang nodig is om de gevraagde diensten te leveren, tenzij gegevens wettelijk verplicht langer moeten worden bewaard. IP-adressen worden bewaard om statistieken samen te stellen over het surf-gedrag van bezoekers op onze website. Daarnaast gebruiken wij deze data om problemen te kunnen herkennen en op te lossen. Bij eventueel misbruik houdt The Travelling Stars zich het recht voor dit bij de betreffende internet provider te melden.

Persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om de persoonsgegevens die wij van u hebben in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.

Klachten

Hebt u een klacht over de verwerking van persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen met The Travelling Stars via info@travellingstars.nl. Als The Travelling Stars de klacht niet naar tevredenheid heeft opgelost heeft u altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Wijzigingen

The Travelling Stars behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van The Travelling Stars.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: info@travellingstars.nl